Mindig ugyanazt enni?
Tényleg mindennap egyformát eszel?
Gombás marharagu basmati rizzsel |
Én is emberből vagyok, én is szeretek főzni és szeretek enni.
Íme néhány variáció a hús és zöldség kombóra:
A hús formáját tekintve lehet:
- szeletelt, roston sült
- csíkokra vágott, serpenyőben pirítva
- darált, fasírtként, egytálételként, rakottasként, raguként
- tepsis egészben sütve
A hús típusát tekintve lehet:
- hal
- csirke
- pulyka
- marha
- sertés
Vacsora tál |
- nyersen szeletelt
- nyersen keverve salátaként
- párolva
- wokban sülve
- serpenyős zöldség
- tepsis a hús mellett sülve
- pürésítve saját levében turmixolva
A zöldség típusát tekintve lehet:
- minden, ami zöld: brokkoli, kelbimbó, zöldhüvelyű zöldbab, spárga, spenót
- színes wokban sütéshez kiváló
- saláta zacskóban elkészítve
- kerülendő a hüvelyes
Nem vagyok jó matekból, de ha ezeket a variációkat vesszük, akkor elég sok lehetőség van.
Bocsánat, de aki nem akar gondolkodni, hogy miként készítse el a mai ételét, az nem akar változatosan enni, de ne is panaszkodjon, hogy ez unalmas!
Csőben sült brokkoli |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése