NOCarb Sacher
Piskóta:
80gr NoCarb sütőmix
4 M-L méretű tojás
kb. 2dl víz
10gr kókuszolaj vagy szőlőmagolaj
10gr 22% kakaóvaj tartalmú kakaópor
10gr eritrit
10gr sütőpor átszitálva
A tojásokat az eritrittel és a kakaóporral felverem.
Hozzáöntöm apránként a sütőmixet, közben vízzel öntözöm, hogy keverhető állagú
maradjon. Végül a sütőport teszem hozzá, pár csepp citromlével vagy
almaecettel. A masszát egy kb. 20x30cm sütőpapíros tepsiben kisütöm 180 fokon 30-40
perc alatt.
A félig kihűlt piskótát vízszintesen félbevágtam, és
megkentem házi cukormentes csipkebogyó lekvárral, amit anyukám készített saját
kezűleg szedett csipkebogyóból.
A tetejére kókuszolajat olvasztottam a kakaóporrral és
édesítővel elkevertem, rásimítottam, végül megpróbáltam megállni, hogy ne egyek belőle, amíg nem hűlt ki.
Annyira finom volt, hogy ezt is megették a gyerekek! Örülök, mert végre egyre több NoCarb süteményt, esznek meg, amihez ezt a sütőmixet használom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése