2017. május 20., szombat

Így érheted el a céljaidat!

Ahhoz, hogy meg tudd változtatni az életedet, először a gondolkodásodat kell megváltoztatnod! Mindennap adj magadra 10-20 percet, ami csak a tied! Zárd ki a külvilágot, kapcsold ki a telefonod, mert hidd el, pont ebben a negyed órában fog háromszor csörögni! Nagyon  fontos a magadra szánt idő! Ne engedd, hogy elússzon az élet melletted!


Hihetetlen a közösségi média. Egy réges-régi barátnőm, osztálytársam posztolt a napokban néhány gondolatot, melyet szeretnék veletek megosztani. Nekem nagyon tetszett… olvassátok ti is többször!


hullám1


Feküdj fel az élet hullámaira és hagyd, hogy elvigyen oda ahová tartanod kell. Néha erősebbek a hullámok, hogy elindítson, lendületet adjon de néha “csendes a víz” amikor olyan mintha nem történne semmi. Olyankor is maradj nyugodtan, élvezd, hogy csak lebegsz és pihenj meg. Csodáld meg a csendes vizet, a csodálatos égboltot, a csendet és a béke érzését éld meg. Lesznek olyanok akik a parton állva figyelik, hogy egyre messzebb sodródsz tőlük és a távolból néznek utánad… De Te ne nézz hátra, ne menj vissza értük a partra.


hullám2


Ha kell utánad mennek de ha elfáradnak, visszafordulnak, visszaúsznak a partra mert ott nekik jó. Ha utol kell, hogy érjenek akkor majd úsznak feléd egyre gyorsabban és gyorsabban és amikor fuldokolva melléd érnek csak nyújtsd ki a kezed és segíts nekik. Ha akarnak felfekszenek Veled a hullámokra az élet vizén és kéz a kézben pihennek meg, lebegnek tovább Veled. Eleinte nem értik mit kell tenniük, eleinte lehet, hogy nem is értik hogyan kerültek oda csak azt tudják ott a helyük Veled, melletted.

De Te ne szólj semmit csak hagyd, hogy fogják a kezedet és hagyd, hogy Veled együtt éljék át ezt az érzést. Lebegj, sodródj tovább boldogan, hogy eljuss oda ahová tartanod kell.


hullám3

Megfogják tapasztalni, hogy ez jó, nagyon jó…Sokkal jobb mint a parton állva vágyakozni és keresni…állandóan küzdeni és azon gondolkodni el merjek-e indulni.

És akkor meglátják benne a jövőt, a boldogságot és a lehetőséget és már Ők is csak ezt akarják, áramolni a boldogság felé. Már rég nem számít mit hagytak a parton mint ahogy Neked sem, csak az, hogy merre haladnak, haladunk tovább.



Csak egy a fontos: 
Az élet vizén eljutni oda ahová el kell jutnod, jutnotok!


hullám BM


line 1


HA ÚGY ÉRZED, MOTIVÁLÓ A CIKK – OSZD MEG!


HA ÚGY ÉRZED, HASZNOS ÉS SZERETNÉD MÁSOK IS TUDJANAK RÓLA – OSZD MEG!


Szeretnéd, hogy segítsek? Online vagy személyes személyre szabott étrend és életmódtanácsadás!


A Mozdulj Anyu zárt csoportokban pedig szívesen látunk, ahol beszélgethetsz anyukákkal, akik szintén életmódváltásra adták fejüket. Vegyél részt edzéseinken, és gyere el teadélutánjainkra is!

 A Ye Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 15% kedvezményt kaphatsz!

A Best-Body-Nutrition oldalon a MOZDULJANYU kuponkódot használva 5% kedvezményt kaphatsz!

A Fittmarket-Shopba kérlek itt regisztrálj, nézz körül és vásárolj kedvedre NoCarb termékeket, gluténmentes, cukormentes, laktózmentes, paleo élelmiszereket!


Így érheted el a céljaidat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

6 figyelmeztető jel, hogy nem jól táplálkozol

6 dolog, ami arról árulkodik, hogy valami nem jó az étrendedben: 1. Soha nem érzed úgy, hogy megtelt a gyomrod Ismered azt az érzést, hogy a...